• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kırklareli Valisi Ekici, şehit aileleri, gazi ve depremzedelerle iftar yaptı

14/04/2023

Kırklareli Valisi Ekici, şehit aileleri, gazi ve depremzedelerle iftar yaptı

      Kırklareli Valisi Birol Ekici, Şehit ve Gazi aileleri için düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere Çarşamba günü Vize’ye geldi.
     Vize Kaymakamlığınca düzenlenen iftar programına katılmak üzere Vize’ye gelen Vali Ekici, ilk olarak Sergen köyünü ziyaret etti. Köy Muhtarlığını ziyaret eden ve geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın ile ilgili geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Birol Ekici, Sergen Köy Muhtarı Yılmaz Bora’dan köy hakkında bilgiler aldı. Sergen köyü ziyaretinin ardından Vize’ye gelen Kırklareli Valisi, iftar yemeği öncesinde ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
     Daha sonra Vize Kaymakamlığı tarafından ilçe çıkışında bulunan Şanlı Et Lokantasında düzenlenen iftar programına katılan Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit aileleri, gazi ve depremzedelerle iftar yaptı. Sivil toplum kuruluşları, roman vatandaşlar ve protokolün de katıldığı yemekte iftarını açan Vali Ekici, vatandaşlarla bereket sofrasında birlik ve beraberlik içerisinde bir araya geldiklerini belirterek, canlarını vatanı, bayrağı ve tüm mukaddesatı için feda ederek şehitlik mertebesine erişen şehitler ile gazileri hiç bir zaman unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. İftar programında yemeğin ardından vatandaşlarla sohbet ederek istekleri dinleyen Vali Ekici ardından Vize’de ayrıldı.- Nihat Demirel

507 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN