• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KIRKLARELİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU

11/04/2023

KIRKLARELİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU







     2023 seçimleri çerçevesinde 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde partilerin Kırklareli Milletvekili Adayları belli oldu. Partilerin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etmeleri için belirlenen süre Pazar günü saat 17.00’de sona erdi. Partiler Milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim etti.
     30 aday adayı bulunan Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) ilk sırayı mevcut milletvekili Vecdi Gündoğdu alırken, ikinci sırayı Lüleburgaz Esnaf ve Kefalet kooperatifi başkanı Fahri Özkan, üçüncü sırayı ise Hatice Gül Bingöl aldı.
     Adalet ve Kalkınma Partisi (AKPARTİ)’de ise 22. ve 23. Dönem Milletvekilliği yapan Ahmet Gökhan Sarıçam ilk sırada yer alırken, ikinci sırada İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Tuzcu ve üçüncü sırada ise Neşe Kiraz yer aldı.
     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Milletvekili adayları ise ilk sırada Nur Aybüke Baybaş, ikinci sırada Gamze Bozdemir ve üçüncü sırada ise Alaattin Ersan Şenyiğit yer aldı.
   
 İyi Parti’de Kırklareli Milletvekili adayları arasında ilk sırayı Türker Yörükçüoğlu alırken, ikinci sırayı Sibel Pişkin, üçüncü sırayı ise Hilmi Kahraman aldı.
 Büyük Birlik Partisinde (BBP) ilk sıra adayı Ercan Andaç olurken, ikinci sırada Anıl Sarpdere ve üçüncü sırada ise Kemal Karakaş yer aldı.
 Halkın Kurtuluş Partisi (HKP)’de ise ilk sıra adayı Meral Küçükosmanoğlu, ikinci sıra adayı Sacit Erkan ve üçüncü sıra adayı ise Mehmet Karaca oldu.
 Yeniden Refah Partisi’nde (YRP) ilk sırayı Serkan Seferoğlu, ikinci sırayı Mustafa Karadağlı ve üçüncü sırayı ise Ufuk Özkaracan aldı.
 Yeşil Sol Parti’nin (YSP) Kırklareli Milletvekili adayları ise ilk sırada Meral Garip, ikinci sırada Erdal Tektaş ve üçüncü sırada ise Ayşen Ece Kavas yer aldı.- Nihat Demirel



177 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN