• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

RIDVAN AKI YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

04/04/2023

RIDVAN AKI YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

      S.S. Kömürköy köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kongresi 02 Nisan 2023 Pazar günü yapıldı. Kongrede başkanlığa yeniden Rıdvan Akı seçildi.   
     Kömürköy köyü Tarımsal Kalkınma kooperatifi genel kurulu Kömürköy köyü cami toplantı salonunda yapıldı. Kongreye 140 kayıtlı üyeden 112 üye katılım gösterdi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçime Rıdvan Akı ve Onur İnanlı aday olarak katıldı. Yapılan seçimde 112 üyeden 72 üyenin oyunu alan Rıdvan Akı başkanlığa seçildi.  Diğer aday Onur İnanlı ise 40 oy aldı.
     Genel kurul sonrası kooperatif yönetiminde Rıdvan Akı ile birlikte Mehmet Girişen ve Hüseyin Dor yer alırken, denetim kurulu ise İlhami Sözdinler, Bahri Bahtlı ve Ali Toplar’dan oluştu.
    Kongrenin ardından açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Akı; “Kooperatifimizin kurulmasının ardından yapılan seçimle göreve gelerek 2 yıl süreyle birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız sonucunda yeni yapılan seçimde üyelerimizin oylarıyla 4 yıl için yeniden başkan seçildim. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada büyük özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.- Nihat Demirel
280 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN