• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İMDAT TABAR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

31/03/2023

İMDAT TABAR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

     S.S. Kışlacık köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kongresi 26 Mart 2023 Pazar günü yapıldı. Kongrede başkanlığa yeniden İmdat Tabar seçildi.
     Kışlacık köyü Tarımsal Kalkınma kooperatifi genel kurulu Kışlacık köyü okul binasında yapıldı. Kongreye 514 kayıtlı üyeden 492 üye katılım gösterdi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçime Ahmet Akol ve İmdat Tabar aday olarak katıldı. Yapılan seçimde 492 üyeden 305 üyenin oyunu alan İmdat Tabar başkanlığa seçildi. Genel kurul sonrası kooperatif yönetiminde İmdat Tabar ile birlikte Zeki Taşkan ve Sermet Tağmat yer alırken, denetim kurulu ise Ufuk Budak, Erkan Tacıkaya ve Eşref Takız’dan oluştu.
     Kongrenin ardından açıklamada bulunan Başkan İmdat Tabar; “4 yıllık görev süremde işimi de köyümü de çok severek elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Bugün tüm çalışmalarımızın karşılığını sayenizde aldık. Yanımızda olan, bizleri destekleyen tüm üyelerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ederim. Aynı özveriyle çalışmaya devam” dedi.- Nihat Demirel

 

231 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN