• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Türker, NTV Empati programında ilginç yaşam öyküsü ile gönülleri fethetti

31/03/2023

Türker, NTV Empati programında ilginç yaşam öyküsü ile gönülleri fethetti

      NTV  televizyonunda Ahmet Mümtaz Taylan’ın hazırladığı ve ilginç ve başarı dolu hayatların anlatıldığı EMPATİ  programında 29 Mart 2023 Çarşamba akşamki özel konuk Bülent Türker oldu.
     TV yapımcısının araştırarak   şahıslara sormadan hazırladığı bu programda değerli bir yorumcu da  ‘siz olsaydınız ne yapardınız’ sorularına cevap vererek  programa renk katıyor. Türker’in programının yayınlandığı 27. Bölümde ise konuk Engin Hepileri oldu. Bülent Türker’in Vize’den dondurma simit satarak başladığı yaşam öyküsünü, Ankara’da  hamallık yaparak okuması sonra Hollanda’ya maraton için otostopla gidişi ve birinci olduğu yarıştan sonra temizlikçi olarak girdiği bankada yükselişine yer veriliyor. Daha sonra müdür yardımcılığı ve değişik bankalarda müdür olarak çalışması öyküsüne de yer verilen programda, 4 yaşındaki oğlunun okuması için kendini okula zincirlemesi ve Hollanda gündemine damga vurması anlatılıyor. Ardından gönüllü çalışmaları ile binlerce özürlüye  engelli arabası göndermesi depremde İzmit Derince de Anaokulu yaptırıp devlete armağan etmesi, 2001 yılında Kraliçe tarafından kraliyet madalyası ile ödüllendirilmesi ve yaptığı bağışlar dile getiriliyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesinde 20 gün boyunca yaptığı inanılmaz yardımlarına da değinilen programın son kısmında kimliği açıklanarak, bu şahısın Vize Kırklarelili Hollandalı Bülent Türker olarak göstermesi konu alınmış.
     Bülent Türker yaptığı açıklamada;  “benden habersiz  ve ilk kez izlediğim ve çok duygulandığım bir  program. Başarılı insanları ilginç yaşam öykülerini bulup o kişiden habersiz  araştırıp program yapıyorlar. 27 bölümün 4. Kısmında 17 dakikada hayatımı özetlemişler. Programın son 5 dakikasında da bu kişinin kim olduğunu ve resim ve filmlerle gösteriyorlar. Vizeli olarak çok gururlandım.  Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
590 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN