• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Değerler Eğitimi Kapsamında dağıtılan Plastik kapak üniteleri toplandı

31/03/2023

Değerler Eğitimi Kapsamında dağıtılan Plastik kapak üniteleri toplandı

    İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, Değerler eğitimi kapsamındaki yardımlaşma ve dayanışma 4. çalışmasında plastik kapak toplanması amacıyla dağıttıkları kapak toplama ünitelerini topladılar.
     Değerler eğitimi kapsamındaki dördüncü çalışmaya katılımı ilçe geneline yaymak için okul müdürleri Kıyasettin Taşar ile birlikte kamu kurularını ve esnafları dolaşarak kapak toplama üniteleri dağıtan Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, hafta içerisinde ilk dolumları tamamlanan üniteleri topladılar. Ocak ayı içerisinde başlatılan plastik kapak toplama etkinliğinde ilk dolumları tamamlanan üniteler, projenin koordinatör Öğretmeni Çağlar Ezer ve değerler eğitimi kulübü 6/D sınıfı öğrencileri Gamze Gocuklar ve Elif Aysim Ayaz tarafından toplandı. Destekleri sebebiyle ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilçe esnafına teşekkür eden proje ekibi, hedeflenen plastik kapak ağırlığına ulaşmak için projenin devam ettiğini, toplanacak olan her 400 kg plastik kapağa bir adet engelli sandalyesi alınabildiğini ifade ettiler.
     Ellerinde toplanmış plastik kapak olan vatandaşlara da çağrıda bulunan ekip, elinde toplanmış kapak olan ve projelerine destek olmak isteyen kişilerin kendilerine bildirmeleri durumunda plastik kapakların ekip tarafından alınacağını da dile getirdiler.- Özlem Sezen
 

215 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN