• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Mehmet Mangır 6. Kez güven tazeledi

24/03/2023

Mehmet Mangır 6. Kez güven tazeledi

     S.S. 45 No’lu Sergen Kamyoncu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi kongresi 19 Mart 2023 günü yapıldı. Kongrede Mehmet Mangır yeniden başkan seçildi.
     Sergen Taşıyıcılar kooperatifi 2020-2021 ve 2022 yıllarına ait genel kurulunu yaptı. Pazar günü Kooperatif lokalinde yapılan kongreye 117 üye katıldı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçime Mehmet Mangır ve Aptullah Ergül aday olarak katıldı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Mangır 70 oy, Ergül ise 46 oy aldı.
     Bu sonuçla Mehmet Mangır yeniden başkanlığı seçilirken, Tunay Efe, Oğuz Bayraktar, Rıdvan Varol ve Hikmet Bilgin ise yönetim kurulunda yer aldı. Kooperatif denetim kurulu ise Hasan Özcan ve Şener Güzey’den oluştu.
     Genel kurulun ardından açıklamada bulunan Başkan Mehmet Mangır; “S.S. 45 Nolu Sergen Kamyoncu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağan genel Kurulunu gerçekleştirdik. Seçimli Olağan Genel Kurulda üyelerimizin teveccühü ile 6. defa güven tazeleyerek göreve devam kararı alındı. Genel kurul toplantımıza katılım sağlayan üyelerimize, STK temsilcilerine, Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birlik Başkanımıza, Trakya’daki taşıyıcılar kooperatifi başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yapılan genel kurulumuz ilçemize, ilimize ve Ülkemize hayırlara vesile olsun inşallah” şeklinde konuştu.- Nihat Demirel
230 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN