• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri başarılı liseleri ziyaret etti

24/03/2023

Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri başarılı liseleri ziyaret etti

    İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri, okulda geleneksel hale gelen lise ziyaretleri kapsamında Trakya bölgesinin kendi türünde LGS puanı en yüksek girişli olan dört lisesini ziyaret ettiler.
     4 Haziran Pazar Günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavına öğrencilerin daha motive bir şekilde girebilmeleri amacıyla yapılan gezilerde, Namık Kemal Lisesi, Ebru Nayim Fen Lisesi, Tekirdağ Sosyal Bilimler Lisesi ve Tekirdağ Anadolu Lisesi ziyaret edildi. Okullarda öğrenci ve öğretmelerimizi mezun öğrencilerimiz karşılayarak rehberlik etti.
     Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Kıyasettin Taşar; “Geçen sene 58 öğrencimizden 6 öğrencimiz Fen Liselerine yerleşmiş, son 5 yılda ise 419 öğrencimizden 20 öğrencimiz fen liselerine yerleşmişti. Ayrıca son 4 yıldır Liselere Giriş Sınavında ilçemiz birincileri okulumuz mezunları olmuştur. 2023 Liselere Giriş Sınavında da öğrencilerimizin hedefledikleri başarıya ulaşmalarına yardımcı olmayı ve okulumuzun süregelen LGS başarısını daha da arttırmayı hedefliyoruz.
Gezinin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında 8.Sınıf rehber öğretmenlerimiz Atike M. Karaca, Cenan Çekiç ve Nuri İlter’e teşekkür ederiz. Ayrıca gezi kurallarına uyan öğrencilerimize de teşekkür ederiz” dedi.- Özlem Sezen



234 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN