• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Milletvekili Aday Adayı Bora Terzi’den Vize ziyareti

24/03/2023

Milletvekili Aday Adayı Bora Terzi’den Vize ziyareti

     Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili aday adaylığını açıklayan Bora Terzi Vize’yi ziyaret etti. CHP ilçe örgütü ziyaretinde açıklamalarda bulunan Terzi; “Milletvekili adaylarımızın tüm üyelerin katılım ile yapılacak eğilim yoklaması ile belirlenmesi en doğru yöntem olacaktır” dedi.
     Lüleburgaz’da serbest avukatlık yapan evli ve iki kız çocuğu babası 45 yaşındaki Bora Terzi, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığını açıklayan Terzi Vize İlçe örgütünü ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Bir önceki dönem Kırklareli İl Genel Meclis Üyeliği, İl Encümenliği, Lüleburgaz Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeliği görevlerinde bulunduğunu belirten Terzi şunları söyledi;
     “Demokrasi tarihimizin en önemli seçim sürecine giriyoruz. Cumhuriyetimizin 2. yüz yılına girerken Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı yapmak, “Millet İttifakı” olarak parlamentoda çoğunluğu sağlamak zorundayız. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
     Görüldüğü üzere bu dönem hiçbir dönemde olmadığı kadar fazla sayıda milletvekili aday adayımız bulunmakta. Bu durum partimizin iktidara geleceğinin en açık göstergesidir. Bu nedenle milletvekilli adayı belirleme sürecinin doğru şekilde yönetilmesi partimizin ilimizde en başarılı sonucu elde etmesini sağlayacaktır. Milletvekili adaylarımızın tüm üyelerin katılım ile yapılacak eğilim yoklaması ile belirlenmesi en doğru yöntem olacaktır. Partimize kayıtlı üyelerimizin ve sade seçmenin de talebi bu yöndedir. Seçim takvimi ne kadar sıkışık olursa olsun 2 Nisan Pazar günü yapılacak eğilim yoklaması ile milletvekili adaylarımızı belirlememiz gayet mümkündür.
     Ülkemize; Cumhuriyeti, çok partili hayatı ve demokrasiyi partimiz getirmiştir. Ancak; şu an ülkemizi yöneten iktidar tarafından demokrasi uygulamaları terk edilmiş, demokrasinin olmaz sa olmaz koşulu olan “kuvvetler ayrılığı” ilkesi ortadan kaldırılmış, “yargı bağımsızlığı” ve “hukuk devleti” ilkeleri ayaklar altına alınmıştır. Partimize, Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına girdiğimiz bu süreçte, Ülkemize demokrasiyi yeniden getirmek gibi tarihi bir sorumluluk yüklenmiştir. Daha önce başardığımız gibi yine başararak, bu ucube tek adam rejimini yıkıp, gerçek demokrasiyi ülkemizde yeniden tesis edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
     Açıklamasında aday adayı olmasının nedenlerini de açıklayan Bora Terzi; “Zaman, birlik ve beraberlik içinde bulunma zamanıdır. Zaman, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı yapmak, Millet İttifakı olarak Parlamentoda çoğunluğu sağlamak için çalışmak zamanıdır” şeklinde konuşarak “yapılacak seçimlerin, partimizin ve içinde bulunduğu Millet İttifakının başarısı ile sonuçlanmasını diliyorum” dedi.- Nihat Demirel
7204 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN