• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

RAMAZAN GEZİLERİ BAŞLIYOR

24/03/2023

RAMAZAN GEZİLERİ BAŞLIYOR

     Vize Belediyesi tarafından ilçemizde ikamet eden kadınlara yönelik olarak Ramazan Ay’ı boyunca düzenlenen gezilere bu yıl 25 Mart 2023 günü başlanıyor.
     Ramazan ayı nedeniyle Vize Belediyesi tarafından düzenlenen, tarihi öneme sahip camilerin ve mekanların ziyaret edildiği İstanbul gezisine 25 Mart tarihinde başlanacak. Belediye bu yılki ramazan ayı gezilerinde yine İstanbul’u tercih etti.
     Gezilerle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Ramazan Ay’ı dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan gezilerimizi bu yıl İstanbul ilimize düzenlemeyi planlamış durumdayız. Ramazan gezilerimize ilçemizde ikamet eden tüm bayanlarımız katılabilecektir. İlçemizden hareket edilip İstanbul’da Sultanahmet Camii, Eyüp Sultan Camii, Ayasofya Camii ziyaret edilecektir. Program bitiminde iftar yemeğinden sonra Teravih Namazı kılınarak dönüş yapılacaktır.
     Gezi Programı’na katılmak isteyenlerin 23 Mart ile 30 Mart 2023 tarihleri aralığında Belediyemiz Halkla İlişkiler Birimi’ne kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Belirlediğimiz günler içinde 2 otobüs kaldırılarak ilk gezi programı 25 Mart 2023 Cumartesi günü gerçekleşecektir. Ramazan Ay’ı Gezi programına katılacak tüm bayanlarımıza güzel anılarla dönmelerini dileyerek saygılarımı sunuyorum” dedi.- Sevil Demirel
167 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN