• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

ŞAMPİYON KÜÇÜKYAYLA SPOR

24/03/2023

ŞAMPİYON KÜÇÜKYAYLA SPOR

     Küçükyaylaspor ve Çakıllı Gençlerbirliği spor takımlarının kıyasıya rekabetine sahne olan Kırklareli 1. Amatör Lig B grubunda Şampiyon Küçükyayla spor oldu.
     Her iki takımında namağlup olarak aynı puanda bitirdiği ligde puan eşitliği nedeniyle şampiyon oynanan özel maçta belli oldu. Küçükyayla spor rakibi Çakıllı Gençlerbirliği sporu penaltılarda yenerek şampiyonluğa ulaştı.  
     Ligin puan eşitliği ile tamamlanması üzerine iki Vize takımı tarafsız saha olarak belirlenen Lüleburgaz 8 Kasım stadında karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 13.00’te oynanan karşılaşmada ilk yarı Çakıllı Gençlerbirliği spor takımının 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında Küçükyayla spor attığı golle eşitliği sağladı. Normal süresi 2-2 berabere tamamlanan karşılaşmada şampiyonun belirlenmesi amacıyla 15 er dakikalık 2 uzatma devresi oynandı. Uzatma devrelerinde de her iki takımının rakip filelere 1’er gol göndermesiyle 3-3 berabere tamamlanan karşılaşmada penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonucunda rakibini mağlup etmeyi başaran Küçükyaylaspor, şampiyonluğa ulaşarak Kırklareli Süper Amatör Ligine yükseldi.
ŞAMPİYONLUK DOYASIYA KUTLANDI
     Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda 1. Amatör ligde şampiyonluğa ulaşan Küçükyayla spor, şampiyonluğu tribünleri dolduran müthiş taraftarı ile kenetlenerek kutladı.
     Kurulduğu günden itibaren istikrarlı gidişini şampiyonluklarla taçlandıran Küçükyayla spor taraftarı bu tarihi ana şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadı. Maç sonu Lüleburgaz'dan başlayan konvoy Vize’ye ve ardından köye kadar devam etti. Küçükyayla’da davul-zurna eşliğinde kadın-erken, genç-yaşlı 7'den 77'ye şampiyonluklarını eğlenerek kutladılar.
     Kulüpten yapılan açıklamada: “TARİH OLMAYIZ, TARİH YAZARIZ’ sloganıyla, yıllar önce kaymakamlık kupalarında büyüklerimiz bize şampiyonluk duygularını yaşatmış ve bizleri sokaklara dökmüşlerdi. Bizler de onlardan aldığımız emanete sahip çıkarak 2 yıl üst üste onların yaşattıklarını ‘VAZÇMEYENLERİN ZAFERİ’ diyerek yaşatmanın gurunu yaşıyoruz. Küçükyayla'nın genlerinde şampiyonluk var. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Şampiyonluk kutlamamızı Ramazan Bayramın 2. günü gecesi köyde gerçekleştireceğiz. Tüm Küçükyayla sevdalıları, değerli kulüp yönetimleri, futbolcuları, camiaları ve tüm Vize halkı davetlimizdir” denildi.- Nihat Demirel
136 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN