• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

NAMIK KEMAL ORTAOKULU’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

17/03/2023

NAMIK KEMAL ORTAOKULU’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

     İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu’nda 14 Mart Salı günü “Pi Günü” etkinlikleri ve depremzedeler yararına kermes etkinliği düzenlendi.
     Okul tarafından ilk kez 2019 yılında gerçekleştirilen ve 2020,2021 yıllarında pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara verilen “Pi Günü” etkinliklerine 2022 yılının ardından bu yılda devam edildi. Matematik Zümre öğretmenlerinin tasarlamış oldukları Pi’nin Sihri, PiVivor, PiMatik ve PiBall Yarışmaları gün boyunca okuldaki tüm öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.
     Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde okul öğretmenleri, okul aile birliği, öğrenciler ve öğrenci velileri ile Pi Günü Etkinlikleri Kapsamında Kermes yapılarak geliri, 6 Şubat’ta ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlandı. Toplanan 8.028 Lira 25 Kuruşluk bağış, deprem bölgesinden ilçemize yerleşen vatandaşlarımızın yararına harcanması için ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Girişen’e teslim edildi.
     Pi günü etkinliklerinin ardından Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Kıyasettin Taşar tarafından programın gerçekleştirilmesinde emekleri olan Matematik Zümre Öğretmenleri; Erdem Çalık, Nuri İlter, Semih Küçük ve Selin Pala başta olmak üzere gün boyu oyunlarda destekleri büyük olan tüm öğretmenlere teşekkür edildi. Yine okul Müdürü Taşar, kermesin gerçekleşmesinde emekleri olan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Birol, Üyeler Melihat Kor, Didem Gülce, Elif Karakaş ve Ayşe Güneş başta olmak üzere kermesin bitişine kadar emekleri olan tüm öğrenci velilerine teşekkür etti.- Özlem Sezen
 
184 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN