• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

‘DEDEMİN YERİ’NDE 180 YILLIK TECRÜBE Genlerinde Kuşçuluk, Ellerinde Berberlik var

10/03/2023

‘DEDEMİN YERİ’NDE 180 YILLIK TECRÜBE Genlerinde Kuşçuluk, Ellerinde Berberlik var

     İlçemiz Evren Mahallesi Yazı Caddesinde bulunan berber kuaförü ile farklı bir konsepte sahip olan Koray Yılgör, dede mirası olan kuşçuluğa da ayrı bir önem veriyor.
     Trakya’da kanatlı hayvan üzerine 180 yıllık deneyimin temsilcisi olarak erkek berber kuaföründe kuşçuluğu da meslek olarak devam ettiren Yılgör, genlerinde kuş sevgisini, ellerinde ise berberlik becerisini taşıyor. Nesiller boyu süre gelen kanatlı hayvan sevgisi nedeniyle işyerinin her yerini kafesler ve resimlerle donatan Koray Yılgör’ün kendisi gibi müşterilerinin de büyük bir bölümü kuşçuluk meraklısı oluyor.
     Dede mirası dediği kuşçuluk hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Koray Yılgör; “Kuşlara aşırı düşkünlüğüm var. Sürekli onları izleme ve onlarla oynama arzusu hissediyorum. Bu heyecan bizlerin genlerinde bulunuyor. 180 yılık bir gelmiş geçmişe sahip, dedemin dedesinin de kuş sevgisi herkes tarafından bilinirmiş. Erkek kuaförlüğü de bizde dede mesleğidir. Yıllardır berber esnafıyız. Rahmetli berber Ertan’ın, rahmetli Ertan Yılgör’ün babası olsun, Ahmet Yılgör olsun, ben olayın kanatlı hayvanlara gönül vermiş insanlarız” şeklinde konuştu.- Nihat Demirel
192 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN