• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Namık Kemal Ortaokulu Formaları ‘Vize Kartallarından’

10/03/2023

Namık Kemal Ortaokulu Formaları ‘Vize Kartallarından’

     İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinin sportif alanlarda katılacağı tüm branşlarda giyeceği yeni formaları hazır!.
     Vize Kartalları Beşiktaşlılar Derneği, Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinin sportif alanlarda katılacağı tüm branşlarda giyeceği yeni formaları alarak okula teslim etti. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Okul Müdürü Kıyasettin Taşar; “Vize Kartalları Beşiktaşlılar Derneği’nin sponsorluğunda tasarlanan formlar için emekleri sebebiyle başta Dernek Başkanı Berkan Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Karababa, Şaban Akıncı ve Berkan Yeşiltaş olmak üzere dernek üyelerinin hepsine okul adına teşekkür etti.
     Açıklamasında derneğin okul öğrencilerinin beden eğitimi derslerinde kullanmaları için lisanslı ürün olarak Basketbol, Futbol ve Hentbol Topları da aldığının altını çizen Müdür Taşar, topların öğrencilere teslim edildiğini sözlerine ekledi.
     Vize Haber Gazetesi olarak öğrencilerimizin yeni formalarının hayırlı olmasını diliyor, nice şampiyonluklar yaşatmalarını temenni ediyor ve tüm müsabakalarda başarılar diliyoruz.- Sevil Demirel

 

75 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN