• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllıspor Lige geri dönüyor

10/03/2023

Çakıllıspor Lige geri dönüyor

     En son 2020 yılında katıldığı ve Pandemi nedeniyle yarıda kalan sezonda Kırklareli Amatör liglerinde yer alan Çakıllıspor, uzun bir aranın ardından yeniden liglere geri dönüyor.
     Bu yıl yenilenen yönetimi ve kadrosuyla Kırklareli 2. Amatör lig B Grubu’nda mücadele edecek olan Çakıllıspor, hafta sonu Vize Acarspor ile hazırlık maçı oynayacak. Henüz kesinleşmemiş olmasına rağmen yüksek ihtimalle 19 Mart 2023 tarihinde başlayacak olan ligde ise ilk maçında ilçemizin bir diğer takımı olan Sergenspor ile karşılaşacak.
Belediye Başkanı’na Ziyaret
      Amatör ligde yeniden yer alma hazırlığında olan Çakıllıspor’un Başkanı Kaner Akyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ı makamında ziyaret etti.
     Çakıllıspor Kulübü Başkanı Kaner Akyıldız, Çakıllı’da sporun birleştirici ve bütünleştirici gücünü belde genelinde yaymak için belediyeyle birlikte çalıştıklarını ifade etti.
     2. Amatör lig B Grubu’nda mücadele eden Çakıllıspor, yeni sezon öncesinde Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ı makamında ziyaret etti. Çakıllıspor Başkanı Kaner Akyıldız ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram takımımıza başarılar diledi.
     Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Çakıllıspor Başkanı Kaner Akyıldız, “Çakıllımız için göreve geldik. Sporun birleştirici ve bütünleştirici gücüne inanıyoruz. Gençlerimizin gelişimi için sporun ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz ve kapımız futbola ilgisi olan herkese açık. Sayın Belediye Başkanımızın desteğiyle Çakıllıspor’umuzu gelecek yıllarda üst liglere taşımayı, beldemizin güzelliklerini futbolla bölgemize tanıtmayı arzuluyoruz” dedi.
     Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ise, “Çakıllı için taş taş üstüne koyan herkesin yanındayız. Değerli kulüp başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Belediye olarak biz de takımımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.- Nihat Demirel
536 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN