• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLADI

17/02/2023

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLADI

      Vize Meslek Yüksekokulu ile Vize Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında bulunan yaklaşık 2500 m2’lik alan üzerine yapılacak olan Gençlik Merkezi inşaatına başlandı.
 Vize’ye yapılacak olan mahalle tipi gençlik merkezi ile ilgili inşaat çalışmalarına 21 Şubat 2023 Salı günü başlandı. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında çıkartılan 5 milyon lira ödenek ile başlanılan çalışmalarda temel kazı çalışmalarının ardından beton atma çalışmaları yapıldı. 440 m2 kapalı alan üzerine inşaatı başlanan Gençlik Merkezi çalışmalarının ihale gereği 180 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.
 Gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olacak, onları sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirerek kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayacak olan merkezde birçok faaliyete yer verilecek.
     Değerler atölyesi, inovasyon atölyesi, kişisel gelişim atölyesi, sosyal bilimler atölyesi, dil eğitimleri atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, sağlıklı yaşam ve spor atölyesi ile birlikte dini ilimler atölyesinin yer alacağı merkezde, gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi amacıyla çeşitli çalışmalar yapılabilecek. Yine gençlik merkezinde atölyede öğrenilenlerin uygulama alanı olan kulüpler oluşturulacak. Bu kulüplerde yer alacak olan gençler, atölye çalışması gerçekleştirdiği alana göre konserler, sergiler, gösteriler, oyunlar, müsabakalar, münazaralar,  doğa yürüyüşleri, tarihi ve kültürel geziler ile kamplar gibi etkinliklerle gelişimlerine katkı sağlayabilecek.- Nihat Demirel
471 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN