• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

17/02/2023

Deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

     6 Şubat günü saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkım, saat 13.24’te Elbistan ilçesinde yaşanan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremle katlanarak arttı. Bölgedeki 10 ili etkileyen depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyaları aradan geçen 11 güne rağmen aralıksız devam ediyor.
     Tüm ülke genelinde olduğu gibi Vize’de vatandaşlar afet bölgelerine yardım edebilmek için seferber oldu. Vatandaşların bitmek bilmeyen desteği ile Vize Belediyesi tarafından ardı ardına yüklenen tırlar vakit kaybetmeden yola çıkarak afet bölgelerine ulaştırıldı. Bugüne kadar ilçemizden 5 yardım tırı bölge halkına ulaştırıldı.
     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “değerli halkımızın destekleri ile oluşturduğumuz yardım tırlarımızı deprem bölgesine uğurladık. 1. yardım tırımız Kahramanmaraş’a, 2. yardım tırımız Elbistan’a, 3. yardım tırımız Hatay’a, 4. yardım tırımız İskenderun’a ve 5. yardım tırımız ise Hatay’a ulaşmıştır. Vize halkı olarak tüm gönüllülerimizle birlikte elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Çağrımızın ilk saatlerinden bugüne duyarlılıkla bizlere destek olan herkese yürek dolusu teşekkür ederiz. Afet bölgesinden gelecek taleplere göre yeni ihtiyaç listesi oluşturularak çağrımız dahilinde imecemize devam edecek ve yaraları hep birlikte saracağız. Teşekkürler Vize” dedi.
406 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN