• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BELEDİYE İHALEYE ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

17/02/2023

BELEDİYE İHALEYE ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

     Vize Belediyesi, sokak hayvanları için geçici bakımevi ve rehabilite merkezi yapımı için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkmaya hazırlanıyor.
     Belediye, sokak hayvanları için geçici bakımevi ve rehabilite merkezi yapımı için 2022 yılı içinde başlattığı çalışmaları ihale aşamasına getirdi. Geçtiğimiz yıl arıtma tesisinin yanında bulunan 5000 m2 araziyi satın alarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığından gerekli izinleri alan Vize Belediyesi projeyi de hazırladı. Yapılacak olan ihalenin ardından yapımına başlanacak olan modern "Hayvan Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi” sayesinde sokak hayvanlarını endişe olmaktan çıkaracak olan belediye, can dostlarımızı hak ettikleri sağlıklı yaşam koşullarına da kavuşturacak.
     Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; sokak hayvanları geçici bakımevi ve rehabilite merkezi yapımı için halkımıza verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmek için çalışmalarımız hızla ilerliyor. Geçici bakımevi ve rehabilite merkezimizin hizmete açılmasıyla birlikte hem sahipsiz sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarının daha düzenli bir şekilde yapabileceğiz, hem de can dostlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlanmış olacağız” dedi.- Nihat Demirel
684 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN