• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize Ziraat Odası'nda Savaş Arda Dönemi

17/02/2023

Vize Ziraat Odası'nda Savaş Arda Dönemi

   Vize Ziraat Odası 22. Olağan Genel Kurulu 11 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirdi. Genel kurulda Savaş Arda yeni oda başkanı olarak seçildi.
  Vize Ziraat odası toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul açılış ve yoklama ile başladı.
     Divan kurulunun oluşumunun ardından yapılan saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından gelir gider bilançoları ibraz edildi. Yeniden aday olmadığını açıklayan Ziraat Odası 21. dönem Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ermiş’in yaptığı açılış konuşması ile devam eden genel kurulda, daha sonra sırasıyla aday Münür Alkan ve Savaş Arda grupları adına söz aldılar.
 dayların konuşmalarının ardından seçimlere geçilirken, seçimde beyaz listeden Münür Alkan, yeşil listeden ise Savaş Arda yarıştı. 36 delegenin oy kullandığı seçimde Savaş Arda’nın listesi 21 oy alırken, Münür Alkan’ın listesi ise 15 oy aldı. Böylelikle seçimi 6 oy farkla Savaş Arda’nın listesi kazanırken yeni yönetim kurulu ise Savaş Arda, Nihat Kütük, Rafet Ertuğ, Efkan Tatlıyüz, Cevdet Yurttaş, Murat Dursun, Emin Erel’den oluştu.
     Seçimin ardından gazetemize açıklamada bulunan Savaş Arda, yapılan seçimin ardından tüm katılımcılara, üyelere ve delegelere teşekkür ederek, “Yarış bitmiştir ve yine dostluğumuz devam edecektir. Tüm delegelerimizin oyunu alarak seçildiğimiz düşüncesinden hareketle herkese eşit yakınlıkta olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki süreçte yönetimde görev alan arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde yetişen ürünlerin en iyi şekilde değerlenmesi ve üreticilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmeleri için çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.
    Vize Ziraat Odası 22. Olağan Genel Kuruluna Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, il Genel Meclisi Üyeleri Okay Şeran ve Erhan Kuşoğlu, Vize Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, Vize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necat Kubanç ve muhtarlar ile birlikte çok sayıda oda üyesi katılım gösterdi.- Özlem Sezen
460 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN