• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediyeden Çocuklara Yarıyıl Hediyesi “Tiyatro”

03/02/2023

Belediyeden Çocuklara Yarıyıl Hediyesi “Tiyatro”

     Vize Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline özel çocuklara yönelik düzenlenen Pamuk Dede Masalı adlı tiyatro, sömestr tatilinin ilk haftasında geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirildi.
     Vize Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 2 seans halinde oynanan ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören tiyatro oyununda ilk seans saat 13.00’te, 2. Seans ise saat 15.30’da gerçekleştirildi. Tiyatro girişinde tüm çocuklara Belediye Başkanlığı tarafından patlamış mısır ile oyun kartları ve kitap ayracı hediye edildi.
     Pamuk Dede Masalı tiyatro oyununun 2. Seansına katılan Belediye Başkanı Ercan Özalp, oyunu çocuklar ile birlikte izledi. Tiyatronun sonunda açıklamada bulunan Başkan ÖZALP; “sömestr tatilinde siz değerli çocuklarımız için tiyatro oyununu sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Oyuncularımıza böyle güzel ve anlamlı bir oyun sergiledikleri için, siz değerli çocuklarımız ve velilerimize de bizleri yalnız bırakmayarak bugüne eşlik ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel etkinliklerimiz her zaman artarak devam edecektir. İyi tatiller diliyorum” dedi.- Özlem Sezen
 
487 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN