• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BELEDİYE 8 ŞUBAT’TA EMITT FUARUNA KATILACAK

03/02/2023

BELEDİYE 8 ŞUBAT’TA EMITT FUARUNA KATILACAK

     Vize Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 26.’sı düzenlenecek olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak.
     Ülke turizminin çeşitliliğine destek veren ve Dünya turizm sektörü profesyonelleriyle buluşmayı sağlayan, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TOBB, meslek odaları, çeşitli dernek ve vakıfların destek verdiği 26. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 08-11 Şubat 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenecek. Fuara Sakin Şehir unvanı bulunan Vize’de katılacak.
     Vize Belediyesi fuara katılarak ilçemizin tarihi ve doğal güzellikleri ile sembolü haline gelen ıhlamuru tanıtacak. EMITT Fuarı ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Böyle önemli ve büyük bir organizasyonda yer almak bizim için çok önemli. Amacımız Vize’mizin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmakla birlikte yerli ve yabancı turistlerin ilçemize gelmesini sağlamaktır. 8-11 Şubat tarihlerinde Tüyap’ta 4. Salon 4431 Nolu standımıza müsait olan herkesi davet ediyorum” dedi.- Sevil Demirel
 
493 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN