• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Değerler Eğitimi Kapsamında Plastik kapak toplanıyor

Değerler Eğitimi Kapsamında Plastik kapak toplanıyor

    İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, Değerler eğitimi kapsamındaki yardımlaşma ve dayanışma 4. çalışmasında plastik kapak toplanması amacıyla kapak toplama ünitesi dağıttılar.
     Değerler eğitimi kapsamındaki dördüncü çalışmaya katılımı ilçe geneline yaymak için bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştiren öğrenciler, okul müdürleri Kıyasettin Taşar ile birlikte ilk ziyaretlerini ilçe Kaymakamı Sedat Özdemir’e gerçekleştirdiler. Proje koordinatörü İngilizce Öğretmeni Çağlar Ezer ve Değerler Eğitimi Kulübü Öğrencileri Beren Baş ile Rüzgar Özalp’in katıldığı ziyaretlerle, ilçemizde bulunan kamu kurumları, okullar ve plastik kapakların çok tüketildiği bilinen işletmelere proje hakkında bilgilendirmede bulunup birer adet kapak toplama ünitesi bırakıldı.
     Böylelikle okulda yapılan çalışmanın Vize geneline yaygınlaştırılarak tanıtılması ve daha fazla insana ulaşarak hedeflenen ağırlıkta plastik kapak toplanması hedefleniyor. Toplanacak olan her 400 kg plastik kapağa bir adet engelli sandalyesi alınabiliyor.- Özlem Sezen
890 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN