• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Birol Ekici, ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu

20/01/2023

Vali Birol Ekici, ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu

     Kırklareli Valisi Birol Ekici, geçtiğimiz Salı günü geldiği ilçemizde çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. Vali Ekici’nin ziyaretlerinde ilçemiz Kaymakamı Sedat Özdemir ile ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri de hazır bulundular.
     Vali Birol Ekici, 17 Ocak 2023 günü gerçekleştirdiği Vize ilçe gezisi kapsamında ilk olarak şehidimiz Emrah Erdem'in ailesini ikametlerinde ziyaret etti. Şehidimizi rahmetle anarak ailenin isteklerini dinleyen Vali Birol Ekici, bu ziyaretin ardından Kıbrıs Harekâtı Gazisi Biyamil Hozman ve ailesini ikametlerinde ziyaret ederek isteklerini dinledi.
     Vali Ekici programına Vize Sosyal Dayanışma Merkezi ile devam etti. Vize SODAM'ı ziyaret ederek, kursiyerler ve kreşte bulunan minikler ile bir araya gelen Vali Birol Ekici, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vize İlçe programı kapsamında Mahalle Muhtarlarını da ziyaret eden Vali Birol Ekici, Devlet mahallesi muhtarlığı önünde hatıra fotoğrafı çektirerek mahalleler hakkında bilgiler aldı. Mahallerde devlet tarafından devam eden ve planlanan çalışmaları değerlendirerek, muhtarların isteklerini dinledi.
     Kırklareli Valisi Ekici, muhtarlık ziyaretinin ardından yoğun kimlik ve pasaport talebi nedeniyle hafta içi ek mesaisine devam eden Vize İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti. Mesailerine devam eden görevlilere kolaylıklar dileyerek, çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgiler bilgi alan Vali Ekici, hizmet alan vatandaşlarla sohbet ederek, memnuniyet analizinde bulundu.
     İlçemizdeki ziyaretlerine bir farklılık yaparak hane ziyaretiyle devam eden Kırklareli Valisi Birol Ekici, “Devletimiz her daim yanınızda” diyerek; Hane ziyaretleri kapsamında ilçede ikamet eden Yakupoğlu ailesi ile bir araya geldi. Aile ile sohbet ederek, isteklerini dinledi. Gerçekleşen ziyarette hane sahibi Zahide Hanıma sağlıklı ve uzun ömürler diledi.
     Ardından ilçe merkezindeki programda son ziyaret edilen adres, sektörel faaliyetleri ile ekonomi ve istihdama katkıda bulunan Nova Plastik firması oldu. Vali Ekici Nova Plastik fabrikasını ziyareti sırasında firmanın üretim tesislerini gezerek, yetkililerden faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
     Vize ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kıyıköy beldesine geçen Kırklareli Valisi, Kıyıköy beldesinde Belediye eski Başkanı Ahmet Bora'ya babası merhum İlyas Sami Bora’nın vefatı sebebiyle ikametinde taziye ziyaretinde bulundu. Vali Ekici, taziye ziyaretinin ardından Kıyıköy Beldesinde vatandaşlarla bir araya gelerek isteklerini dinledi.
     Kıyıköy Beldesinde gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında Vize’ye dönüşü sırasında son olarak Kömürköy Köyünü ziyaret eden Vali Birol Ekici,  Köy Muhtarı Rami Dor'u Muhtarlık binasında ziyaret ederek, köy halkımız ile bir araya geldi. Köyün gelişimi için devletimiz tarafından devam eden ve planlanan projelerin değerlendirilmesinin ardından halkın istekleri dinlendi.
     Kırklareli Valisi Birol Ekici daha sonra ilçemizden ayrıldı.- Nihat Demirel
487 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN