• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR

13/01/2023

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR

     Vize Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kırklareli Narkotik Suçlarla Mücadele müdürlüğü ve Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin işbirliği ile son dönemde ardı ardına düzenlenen uyuşturucu operasyonları hız kesmiyor. Vize’de 3 günlük çalışmayla aydınlatılan uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı.
     Edinilen bilgilere göre; Geçtiğimiz Cuma günü uyuşturucu satıcısı olduğu değerlendirilen yabacı uyruklu bir şahsın, Vize ilçe merkezi ve köylerinde uyuşturucu ticareti ve satışı yapacağı bilgisine ulaşılmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, gece geç saatlerde ilçeye gelen Y.B. (55) adlı şüpheliyi otogar mevkiinde gözaltına aldı. Köylere dağıtım yaptığı düşünülen şüphelinin yapılan üst aramasında 20 gram toz esrar ve 5 gram metamfetamin ele geçirilirken, yapılan sorgulamasının ardından bağlantılarının araştırılmasıyla yeni isimlere ulaşıldı. Arkadaşı olduğu belirlenen ve Kızılağaç köyünde olduğu öğrenilen M.O. (40) adlı şüpheliyi de düzenlediği operasyonla gözaltına alan polis ekipleri, şüphelinin üzerinde 2 içimlik olarak tabir edilen metamfetamin maddesi ele geçirdi. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, Vize ilçe merkezinde düzenledikleri operasyonda ise A.M. adlı şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldılar. Şüphelinin üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda 15 gram toz kokain ve 1 adet kurusıkı tabanca ile birlikte çok sayıda uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.
     Alınan ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen 3 zanlı, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Vize Cezaevine gönderildiler.- Nihat Demirel (Asayiş)
 
675 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN