• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kırklareli 1. Amatör Ligi B Grubuna Vize takımları yön veriyor

30/12/2022

Kırklareli 1. Amatör Ligi B Grubuna Vize takımları yön veriyor

     Kırklareli 1. Amatör Ligi B grubunda mücadele eden Vize takımları, kıran kırana geçen ilk yarı maçlarının ardından puan cetvelinde ilk 3 sırada yer alarak gururumuz oldular.
     Toplam 7 takımın mücadele ettiği Kırklareli 1. Amatör Lig B grubunda 3 takım ile temsil edilen ilçemizin başarısı göz kamaştırdı. İlk yarı maçları sonunda Çakıllı Gençlerbirliğispor’un 14 puan ve averajla ilk sırada yer aldığı puan cetvelinde, aynı puanla Küçükyaylaspor 2. sırada ve 13 puanla Kıyıköyspor ise 3. sırada yer alarak lige yön verdiler. İkinci yarı maçları öncesi de oldukça iddialı bir hazırlık dönemi geçiren takımlarımız, şampiyonluk için ligin ikinci yarısında mücadelenin daha da kızışacağına kesin gözüyle bakıyorlar.
Küçükyaylaspor’da 4 yeni transfer
     Yeni yılda başlayacak olan ikinci yarı karşılaşmaları öncesinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Küçükyaylaspor, Süper Amatör lige yükselme hayallerini gerçekleştirmek adına ikinci yarıya 4 yeni transfer ile başlayacak. Küçükyayla Spor ligin 2.yarısı için Tezcan Karabulut, Emir Asım Tüfekçi ve Hamza Eren Atasever gibi kendilerini kanıtlamış başarılı futbolcularla anlaştı. Ayrıca Mert Arslanalp transferini de önümüzdeki günlerde açıklayacakları öğrenildi.
     1 Amatör ligde ikinci yarı karşılaşmaları 8 Ocak 2023 günü oynanacak olan maçlarla başlayacak. İlk hafta karşılaşmalarında Çakıllı Gençlerbirliğispor ile Küçükyaylaspor, Karşıyaka Gençlikspor ile Büyükkarıştıranspor ve Hamitabatspor ile Kıyıköyspor karşılaşacak.- Nihat Demirel
736 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN