• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı Sanayisi için girişimler hızlanıyor

09/12/2022

Çakıllı Sanayisi için girişimler hızlanıyor

    Geçtiğimiz yıl 16 Aralık günü İller Bankası genel müdürlüğünde yapılan ve 125 milyon lira bedelle satışa çıkan ve 181 milyon lira bedelle İOSİD İkitelli organize sanayi iş insanları kooperatifi tarafından alınan Çakıllı eski askeri arazisinde yapılacak sanayi çalışmaları için girişimlere hız verildi.
    Hafta içerisinde Çakıllı beldesine gelen İkitelli Çakıllı Karma Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Duman ve 5 kişilik yönetim kurulu üyeleri, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında sanayi alanı ile ilgili yapılan çalışmalar ve gelinen son nokta hakkında Başkan Bayram ile görüş alışverişinde bulunan kooperatif yönetimi, 2023 yılı içerisinde alt yapı çalışmalarının başlatılacağını dile getirdiler.
    Çakıllı ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Bayram ile birlikte Kırklareli’ne geçen İkitelli Çakıllı Karma Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Duman ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Birol Ekici ekici ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.- Nihat Demirel
640 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN