• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kıyıköy’ün Avrupa’dan misafirleri var

09/12/2022

Kıyıköy’ün Avrupa’dan misafirleri var

     Kıyıköy beldesinde kurulan Kıyıköy Doğa Sporları Kulübü Derneği, Avrupa Birliği desteği kapsamında 38 genci 11 gün boyunca Kırklareli’nde ağırlayacak.
     Stay Online and Safe (SOS) isimli proje, 9 Aralık – 19 Aralık 2022 tarihleri arasında Türkiye, Ermenistan, Romanya ve Ukrayna’dan toplamda 38 katılımcı ile uygulanacak.
Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen proje, nefret söylemi ve çevrim içi dezenformasyonun olumsuz etkileri hakkında bilgi vererek, sahte haberler, nefret söylemi ve siber zorbalık ile mücadeleye katılımı artırmayı hedefliyor.
     Proje koordinatörü ve dernek başkanı Oktay Yatkın “Günümüzde internet hayatımızın önemli bir parçası olarak birçok fayda ve yenilik getirdi. Getirdiği kolaylıkların ve faydaların yanı sıra, bilinçsiz kullanımı bireysel ve toplumsal hayata yönelik tehditler de oluşturmaktadır. Bu tehlikelerden biri olan siber zorbalık, azınlıklar ve mülteciler de dahil olmak üzere tüm yaş gruplarına yönelik nefret söylemi ile sonuçlanmaktadır. SOS projesi, bu konuya getireceğini farkındalık sayesinde Avrupa Birliği değerlerinin uygulanması için önem arz etmektedir” dedi.- Özlem Sezen
 
493 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN