• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Fark Yaratanlar Programına İlçemiz’den Üç Başvuru!

02/12/2022

Fark Yaratanlar Programına İlçemiz’den Üç Başvuru!

     Sabancı Vakfı tarafından yürütülen Fark Yaratanlar Programına ilçemiz okullarından 2, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 1 olmak üzere toplam 3 başvuru yapıldı.
     Projeleriyle ülkemizde Fark Yaratan eğitim uygulamaları arasında okullar ile birlikte yer almayı hedefleyen ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü, programa "Vize'nin Şairleri " projesi ile başvuru yaptı. Aynı programa ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu ve Namık Kemal Ortaokulu "Her Çocuk Engelleri Aşar" projesi ile katılım sağlarken, Adalet Erez İlkokulumuz ise "İyilik Defteri " projesi ile proje başvurusunu yaptı.
     Toplumsal sorunlara yenilikçi çözümler üreten, çözümleri destekleyen, görünür kılan ve topluma ilham veren bir platform olan Türkiye’nin Fark Yaratanları Platformu Sabancı Vakfı tarafından 2009 yılından bu yana uygulanıyor. Yaşadıkları çevrede karşılaştıkları sorunları çözmek için uğraşan ve topluma cesaret veren Fark Yaratanlar’ın hikâyelerini Türkiye ile paylaşan program, şimdiye kadar 10.000'e yakın başvuru arasından, somut ve sürdürülebilir çözümler üreten 44 şehirden, 204 kişi veya kurum Danışma Kurulu’nun katkılarıyla Fark Yaratan olarak seçildi.- Nihat Demirel
 

 

113 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854
NECDET TEZCAN