• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BİLSEM, EĞİTİM ÖĞRETİM HAYATINA BAŞLADI

02/12/2022

BİLSEM, EĞİTİM ÖĞRETİM HAYATINA BAŞLADI

     Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü tarafından bireysel değerlendirme sonucu tanılanan yetenekli öğrenciler, Vize Bilim ve Sanat Merkezindeki (BİLSEM) uyum eğitimine 3 Aralık Cumartesi günü yeni METEM binasında başlayacaklar.
     Uyum programında; yeni kaydı yapılan genel zihinsel, müzik ve görsel sanatlar yetenek alanı öğrencilerinin BİLSEM’e uyumunu, öğrenci ve öğretmenleriyle tanışmasını, kurumdaki programlar hakkında bilgilendirilmelerini sağlamak gibi amaçlara yönelik farklı etkinlikler uygulanacak. Eğitim öğretim hayatına yeni Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında başlayacak olan Vize Bilim ve Sanat Merkezi, Belediye Kapalı Düğün Salonu karşısında bulunan eski METEM binasında yapılacak tadilattan sonra kendisi için ayrılan yeni yerine taşınacak.
     Vize Bilim ve Sanat Merkezinin açılışı ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep AKDEMİR, “Vize’mize yeni bir eğitim öğretim kurumu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra Vize’mizde bulunan öğrencilerimiz BİLSEM’e gidebilmek için Kırklareli veya Lüleburgaz’a gitmek zorunda kalmayacak. Bilim ve Sanat Merkezimizin öğrencilerimize ve Vize’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.- Sevil Demirel
825 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN