• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kadın Çiftçilerimiz yarıştı

25/11/2022

Kadın Çiftçilerimiz yarıştı

     İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından kadın çiftçiler için düzenlenecek olan ''Çiftçi Kadınlar Yarışıyor'' adlı bilgi yarışmasının Vize ayağı tamamlandı.
     Geçtiğimiz Pazartesi günü Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen yarışmaya katılım oldukça yoğun oldu. Çeşitli sorular sorulan ve kadın çiftçiler tarafından cevaplanması istenilen yarışmanın ilk turunda 8 yarışmacı sorulan 20 soruya da doğru cevap verdi. Ardından yapılan ikinci turda ise ilçe birinciliğini Gülsoy Korkmaz alırken, ikinci Gülderen Çeşmeli ve üçüncü ise Safiye Ergene adlı kadın çiftçi oldu.
     Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Vize İlçe Tarım Müdürü Zeynep Şeyda Gürsü; İlçemizde gerçekleştirdiğimiz Kadın Çiftçiler Yarışma programımıza katılım çok güzeldi. Diğer ilçelere oranla en yüksek katılım ilçemizde gerçekleşti. Medeni cesaret gösteren, bizi kırmayarak katılım sağlayan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederim. İlçemizi temsilen İl Kadın Çiftçiler Yarışmasına gitmeye hak kazanan İlçe 1. Gülsoy Korkmaz 2. Gülderen Çeşmeli ve 3. Safiye Ergene olarak belirlenmiştir. Kendilerini tebrik ederim” dedi.
     Yarışmanın Kırklareli İl merkezinde yapılacak olan finalinin tarihi henüz netlik kazanmazken, Valiliğin koordinatörlüğünde yapılacak olan final müsabakasının ardından birinciliği alacak olan gruba tam altın hediye edileceği öğrenildi.- Sevil Demirel
894 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN