• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bal üreticilerinin şekerleri bugün dağıtılıyor

25/11/2022

Bal üreticilerinin şekerleri bugün dağıtılıyor

    Vize’de Arıcılık Kayıt Sistemi'ne kayıtlı aktif arıcılık yapan Bal üreticileri birliği üyelerine kristal besleme şekerleri dağıtılıyor.
   Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda dağıtılmak üzere Susurluk Şeker Fabrikası'ndan tahsis edilen 99 ton kristal besleme şekerinin 23,5 tonu Vize’ye gönderiliyor. Bu sabah saat 08.00 sıralarında tır yolu üzerinde düzenlenen dağıtım programı ile 248 çuval besleme şekeri ödemelerini önceden gerçekleştiren 50 üreticiye dağıtılacak.
    Konuya ilişkin açıklamada bulunan Vize Bal Üreticileri Başkanı İsmail Sağlam; "Arıların ilkbahar ve sonbahar beslemesine katkı sağlamak amacıyla, Arıcılık Kayıt Sistemine kayıtlı, aktif kolonisi olan arıcılara şeker dağıtımı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştiriliyor. Bu yıl en son Ağustos ayı başında üreticilerimize beslenme şekeri dağıtımı yapılmıştı.
    İndirimli olarak temin edilen şekerden yararlanmak için ücretlerini birliğimize önceden yatıran üreticilerimiz şekerlerini kendi araçlarıyla gelerek teslim alıyorlar. Tüm üreticilerimize hayırlı olsun'' dedi.- Özlem Sezen
669 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN