• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Dolandırıcılara 270 bin lirasını kaptırdı

25/11/2022

Dolandırıcılara 270 bin lirasını kaptırdı

     Kırklareli'nde "sazan sarmalı" olarak bilinen yöntemle bir kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
     Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre;  Asayiş Şubesi Müdürlüğüne müracaat eden H.D adlı vatandaş, internet üzerinden otomobil satın almak amacıyla görüştüğü kişiler tarafından dolandırıldığını belirtti. Kendisini araç sahibi olarak tanıtan kişinin, asıl araç sahibi ile akraba olduğunu beyan etmesi üzerine, telefonda görüştüğü kişiye IBAN Numarası üzerinden 270.000 TL gönderdiği, ancak asıl araç sahibinin kendisine para gelmediğini söylemesi üzerine dolandırıldığını anlayan H.D. şikâyetçi oldu.
     Yapılan şikayet üzerine H.D.’nin “Sazan Sarmalı” olarak tabir edilen bir yöntem ile dolandırıldığı anlayan emniyet ekipleri harekete geçti. Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan çalışmaların ardından banka hesap sahiplerinin H.S. ve O.S. olduğu tespit edildi. Batman İlinde yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.- Nihat Demirel (Asayiş)
 
915 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN