• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

25/11/2022

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

     Onlar kara göklerin yıldızları ve onlar, yıldızlar gibi gözleri ışıl ışıl yananlar! İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden birisi olan öğretmenlik mesleğinin çalışanlarının günü olan 24 Kasım Öğretmenler günü, tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de dün sabah düzenlenen törenle kutlandı.
          24 Kasım Öğretmenler Günü Perşembe günü saat 09.30’da tören alanına çelenk sunulması ile başladı. Ardından Namık Kemal Ortaokulu Konferans Salonunda saat 10.30’da gerçekleştirilen kutlama programında ilk olarak saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinden Beril Yolcu’nun “dünyanın bütün çiçekleri” adlı şiiri ile devam eden programda daha sonra “Öğretmenim” adlı oratoryo gösterisi sergilendi.
     İletişim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler Günü videosunun izlenmesinin ardından, Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu “En büyük öğretmen” adlı tiyatro gösterisi sergilendi. Ardından Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı koro çalışması ile devam eden program, adaylığı kalkan Öğretmenlerin yemin töreni ile sona erdi.- Nihat Demirel
 
664 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN