• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

“GENÇLİK MERKEZİ” VİZE’MİZE HAYIRLISI OLSUN

“GENÇLİK MERKEZİ” VİZE’MİZE HAYIRLISI OLSUN

     Adalet ve Kalkınma Patisi Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemizde yaptırılacak olan “Gençlik Merkezi” için gerekli ödeneğin çıkartıldığını açıkladı.
     Vize Meslek Yüksekokulu ile Vize Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında bulunan yaklaşık 2500 m2’lik alan üzerine Gençlik Merkezi inşa edilecek. Vize’ye yapılacak olan mahalle tipi gençlik merkezi ile ilgili Kırklareli il müdürlüğü tarafından ihale çalışmalarına başlanıldığı ifade edilirken, kısa süre içerisinde yapım çalışmalarına başlanması bekleniyor.
     Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Gençlik Merkezi Vize’mize hayırlısı olsun inşallah” diyerek şunları söyledi;
     “Ankara ilimizde yaptığımız istişare ve görüşmeler ile yatırım sözünü alarak Vize’mize kazandırdığımız Gençlik merkezimizin yapımı için 5 milyon liralık ödenek ayrılmıştır. Gençlerimizin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olacak, onları sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirerek kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayacak olan merkezde birçok faaliyete yer verilecek. Bu faaliyetler arasında değerler atölyesi, inovasyon atölyesi, kişisel gelişim atölyesi, dil eğitimleri, görsel sanatlar, sağlıklı yaşam ve spor aktiviteleri yer alacak” dedi.
     Açıklamasında ödeneğin çıkartılmasının hemen ardından vakit kaybedilmeden ihale aşamasına gelinebilmesi amacıyla çalışmalara başlandığını da belirten İlçe Başkanı Aydın, “Önümüzdeki yılbaşından itibaren yapım çalışmalarına başlanacağına inanıyoruz. Yine ilçemizin bir başka eksikliği olan kız ve erkek öğrenci yurdu ile ilgili müjdeyi de inşallah önümüzdeki günlerde vereceğiz” diyerek, ödeneğin çıkartılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.- Nihat Demirel
763 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN