• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kızılay haftasında öğrenciler bilgilendirildi

04/11/2022

Kızılay haftasında öğrenciler bilgilendirildi

     29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde olduğu gibi, Türk Kızılay Vize temsilciliği de ilçemizde bulunan okullarda Kızılay haftası etkinlikleri düzenledi.
     Türk Kızılay Vize Temsilciliği tarafından İlçemiz Sergen İlkokulu ve Ortaokulu, Adalet Enez İlkokulu, Vize Anaokulu ve Vize İlçe Müftülüğü 4/6 yaş Değerler Eğitimi sınıfları ziyaret edildi. Kızılay ve yaptığı faaliyetler hakkında öğrencilere bilgiler verildi ve hediyeler dağıtıldı. Hafta nedeniyle Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılması hedeflendi.
     Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Türk Kızılay Vize Temsilciliği Koordinatörü Beytullah Arda; okullarda gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra 1 Kasım ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşu töreninde de temsilcilik olarak geçiş törenine katıldıklarını ve öğrencilere ikramlarda bulunduklarını belirtti. Yine hafta nedeniyle Vize İlçe Kaymakamı Sedat Özdemir’in Vize Temsilciliğini ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldığını ifade eden Beytullah Arda, “Kızılay olarak her zaman halkımızda beraberiz” şeklinde konuştu.- Sevil Demirel
 
842 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN