• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Başkan Özalp, Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi

04/11/2022

Başkan Özalp, Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi

     Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçemiz ve ilçemize bağlı köy ve beldelerde ikamet eden gazi ve şehit aileleri ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
     30 Ekim 2022 Pazar günü Vize’de bir kafede organize edilen kahvaltıda Başkan Özalp ve eşi şehit ve gazi ailelerini kapıda karşılayarak ‘hoş geldiniz’ dedi. Kahvaltı programının sonunda konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Ercan Özalp; Bugün burada olduğunuz için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Şehit yakınlarımızın ve gazi ailelerimizin her zaman bir telefon kadar yakınımızda olduğunu ve her ihtiyaç halinde her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. 2 gün sonra ilçemizin Kurtuluşu’nun 100. Yılını hep birlikte kutlayacağız. Bu vesile ile yeniden biraraya gelmiş bulunuyoruz. Ben tekrar katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
     Kahvaltı programının sonunda katılımcılara günün anlam ve önemine ilişkin hediyeler takdim edilerek Başkan Özalp ve eşi tarafından aileler uğurlandı.- Sevil Demirel
Cinayet zanlısı kapanla yakalandı
1007 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN