• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizespordan anlamlı galibiyet VİZESPOR (3) – KENTSPOR (2)

04/11/2022

Vizespordan anlamlı galibiyet VİZESPOR (3) – KENTSPOR (2)

     Nurettin Sucuoğlu sezonu 3. Hafta karşılaşmasında sahasında Kentspor’u ağırlayan takımımız Vizespor karşılaşmayı 3-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
     Takımımızın gollerini Yaşar Tosun (2) ve Cengiz Varol kaydetti. Karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 beraberlik ile sonuçlandı. İlk yarının son dakikasında talihsiz bir ikili mücadele sonucunda oyuncumuz Yunus Yürekli sakatlık geçirdi. 2. Yarının hemen başında Cengiz’in golüyle öne geçen takımımız 60. Dakikada Yaşar’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Rakip Kentspor 80 ve 90. dakikalarda attığı gollerle skoru 2-2’ye getirdi. 7 dakika uzatmanın son saniyesin de sahneye çıkan Yaşar Tosun skoru 3-2ye getirdi ve takımımıza galibiyete taşıdı. Oyuncularımız galibiyeti sakatlanan arkadaşları Yunus Yürekli’ye armağan ettiler.
     Maç sonunda antrenörümüz Burak Biçer yaptığı açıklama da; “Takımımızın mücadeleyi son ana kadar bırakmaması skoru ne kadar istediğimizi gösteriyor. 14 altyapı oyuncumuzda lig de tecrübe kazanmaya devam ediyorlar. Takımımız bir geçiş sürecinden geçiyor. Bu süreçte desteğini takımımızdan esirgemeyen kobralara ve vize halkına teşekkür ederi” dedi.- Nihat Demirel
134 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN