• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Cinayet zanlısı kapanla yakalandı

04/11/2022

Cinayet zanlısı kapanla yakalandı

     İstanbul ili Esenyurt ilçesinde işlenen bir cinayetin faili, jandarma ekipleri tarafından Kömürköy köyü çıkışında yakalandı.
     Edinilen bilgilere göre; İstanbul Esenyurt ilçesinde 25 Ekim 2022 günü meydana gelen kasten adam öldürme olayının faillerinin Kızılağaç köyünde olduğuna dair alınan istihbari bilgilerin ardından harekete geçen jandarma ekipleri, geçtiğimiz hafta Perşembe günü gecesi takibe başladı.
Şüphelilerin kullandığı araç Kızılağaç köyünden çıktıktan sonra dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.
Kömürköy istikametine doğru yol alan araç, Kömürköy köyü Düzkum mevkiinde yola serilen "lastik patlatan kapan" yardımıyla durdurdu.
B.A. ve P.D. adlı şüpheliler araçta kıskıvrak yakalanırken, kasten adam öldürme olayı şüphelisi B.Ç. ise araçtan atlayarak ormanlık alana doğru kaçtı. Jandarma ekipleri ve iz takip köpeğinin aramaları sonucunda şüpheli bir çukur içerisinde saklanırken yakalandı. Yapılan üst aramasında yakalanan şüphelinin üzerinde 20 gr kubar esrar ele geçirildi. Vize Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcısının talimatı ile yakalanan şahıslar uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak için bulundurmak suçlarından gözaltına alındı. Yine kaçtığı ormanlık alanda yakalanan B.Ç. ise İstanbul Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.- Nihat Demirel (Asayiş)
 
721 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN