• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yazarımız Nazmi Metin’den ziyaret

28/10/2022

Yazarımız Nazmi Metin’den ziyaret

     Yaklaşık bir buçuk yıldır Vize Haber Gazetemizde köşe yazarlığı yapan ve Saray ilçesindeki yerel gazetelerde de köşe yazarlığı yapan Nazmi Metin ve beraberindeki öykü yazarı Kıyıköy’lü Ertuğrul Sağdıç gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.
    Hafta içerisinde gazetemize ziyaret ederek “Yağmurlarla gelen şiirler” adlı kitabını hediye eden Nazmi Metin, köşe yazıları vesilesiyle yakından takip ettiği gazetemizin habercilikte izlediği çizgiyi takdir ettiğini belirtti. Son dönemlerde özellikle kâğıt fiyatlarında yaşanan yüksek artışa rağmen gazetemize aralıksız olarak ulaşabilmiş olmanın önemine işaret eden Metin, daha nice uzun yıllar yayın hayatımızı sürdürmemiz temennisinde bulundu.
    Ziyarette konuşan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nihat Demirel ise şunları söyledi; “Gazetemizde köşe yazarlığımızı yapan ve okuyucularımız tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen Nazmi Metin beyefendi ile çalışmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün Kıyıköy’lü öykü yazarımız Ertuğrul Sağdıç ile birlikte bize yapmış oldukları güzel sürpriz ve ayrıca hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Konuşmalarında da ifade ettikleri gibi yüksek maliyetler her ne kadar belimizi büküyor olsa da, Vize halkını bilgilendirmek adına olan görevimizi imkânlar el verdiği ölçüde sürdürmeye devam edeceğiz. Ayrıca “Yağmurlarla gelen şiirler” adlı kitabını bizlere hediye eden Nazmi beye bu nazik davranışından dolayı da ayrıca teşekkür ederim” dedi.
     Ziyaret daha sonra günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.- Özlem Sezen
 
752 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
NECDET TEZCAN