• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

SONSUZA DEK CUMHURİYET EN BÜYÜK BAYRAM KUTLU OLSUN

28/10/2022

SONSUZA DEK CUMHURİYET EN BÜYÜK BAYRAM KUTLU OLSUN

    NİHAT DEMİREL - Harabeye dönmüş bir imparatorluğun küllerinden kurulan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ulusuna armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti 99 yaşına girdi.
     Tüm ülke genelinde olduğu gibi Cumhuriyet’imizin 99. yılı yarın Vize’de de büyük bir coşku ile kutlana-cak. Kutlama Programı çerçevesinde ilk olarak 28 Ekim 2022 Cuma günü (bugün) saat 14.00’te tören alanında bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleşti.
    Cumhuriyet’imizin 99. Yılı Kutlama Programı çerce-vesinde ilçemiz Kaymakamı Sedat Özdemir, 29 Ekim Cumartesi günü saat 09.30’da, protokol sırasına göre makamında tebrikleri kabul edecek. Ardından tören alanında kutlama programına geçilecek.
Yarın sabah saat 10.00’da okulların, askeri birliklerin, resmi ve özel kuruluşlar ile dernek teşekküllerinin yerlerini almalarının ardından vatandaşların katılımıyla kutlamalara başlanacak.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı, törene katılanların bayramını kutlayacaklar.
    Tebrik mesajlarının okunması ile devam edecek olan programda daha sonra ilçe Kaymakamımız Sedat Özdemir günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapacak. Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterisi ve şiirlerin okunmasının ardından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye gören öğrencilere ödülleri verilecek. 29 Ekim kutlamalarında son olarak ise resmigeçit töreni yapılacak.
VİZE BELEDİYESİ GECE CUMHURİYET
 YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEYECEK
     Bu yıl Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Vize Belediyesi Cumhuriyet Yürüyüşü düzenleyecek.
     Belediye Başkanı Ercan Özalp tarafından 29 Ekim 2022 Cumartesi günü “Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş yıldönümünde bayramımızı hep birlikte kutlayalım. CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE Buluşalım” temalı yürüyüş düzenlenecek. Cumartesi günü akşamı saat 19.30’da başlayacak olan Cumhuriyet Yürüyüşünün başlama yeri ise Belediye Başkanlığı önü olacak.- Sevil Demirel
 

 

 

 

 

 

112 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN