• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Hürriyetçi Eğitim Sen’den Başkan Özalp’e Ziyaret

21/10/2022

Hürriyetçi Eğitim Sen’den Başkan Özalp’e Ziyaret

     Hürriyetçi Eğitim Sen Vize İlçe Temsilcisi ile İl Yönetim Kurulu üyesi, Belediye Başkanı Ercan Özalp’i makamında ziyaret etti.    
     Hürriyetçi Eğitim Sen Vize İlçe Temsilcisi ve İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Çodar ve İl Yönetim Kurulu üyesi Mesut Yıldız, hafta içerisinde Başkan Ercan Özalp’i ziyaret etti. Hürriyetçi Eğitim Sen’in kuruluş amaçları, vizyonu ve yaptığı sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verilen ziyarette, yeni bir sendikacılık anlayışı ile yola çıktıklarını, siyasetten uzak, bölücü olmamak şartıyla her görüşe saygılı, ayrıştırıcı değil birleştirici, çözüm odaklı, üyelerinin görüşlerine değer veren ve demokratik bir sendikacılık yapmanın “olmazsa olmazları olduğu” belirttiler. Sadece genelde değil, yerelde de etkili bir sendika olmanın en önemli ilkeleri olduğundan bahsettiler. Öğretmenlik Meslek Kanunu ve Kariyer Sınavı ile ilgili sendikal olarak konuya bakışlarından, duruşlarından ve yaptıkları çalışmalardan bahsettiler.
     Ayrıca Hürriyetçi Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Fatih Çodar; okul güzergâhlarında, okul çevrelerinde ve okul bahçelerinde öğrenci ve öğretmenleri rahatsız eden başıboş sokak köpeklerinin oluşturduğu tehditleri Belediye Başkanı Ercan Özalp’e iletti.
     Ziyarette konuşan Başkan Özalp, sendika yöneticilerine çıktıkları yolda başarılar dileyerek kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti.- Sevil Demirel
 
793 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN