• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı Belediyesi’ne hibe kamyon

21/10/2022

Çakıllı Belediyesi’ne hibe kamyon

      İlçemize bağlı bulunan Çakıllı Belde belediyesinin araç parkı genişliyor. Hibe edilen kamyon kullanılmaya başlandı.
      Seçildiği günden bugüne yaptığı hizmetlerle adından çokça söz ettiren Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, şimdi de belediyenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan kamyon sorununu iyi ilişkileri sayesinde çözdü.
     Belediye ait emektar kamyonun sık sık arıza yapması ve bu arızalar nedeniyle bakım onarımdan bir türlü gelememesi üzerine harekete geçen Başkan Bayram, görüşmelerde bulunduğu hayırsever bir işadamından 2010 model Ford marka damperli kamyon hibe alarak belediye araç filosuna kattı. Ardından Belediye Meclisi kararı ile hibe alınan kamyona ruhsat ve plaka çıkartan Başkan Bayram, vakit kaybetmeden belediye hizmetlerinde kullanılması için kamyonu faaliyete geçirdi.
Çakıllı’ya Sıfır Atık Belgesi
     Çakıllı beldesinde belediye ve halkın çöplerin ayrıştırılması yönünde ortaklaşa yaptığı çalışmalar meyvesini verdi. 
     Belediye Başkanı Mehmet Bayram “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Sıfır Atık belgesi belgesini yaptığı paylaşım ile halka duyurdu. Başkan Bayram konuyla ilgili yaptığı paylaşımında, “Hepimize ait olan geleceğimizi korumak için her birimize görevler düşmektedir. Görevini layıkıyla yapan, belgenin alınmasında katkısı olan ve projenin devamlılığına destek verecek tüm personelimiz ile halkımıza teşekkür ederiz” dedi.- Sevil Demirel
 
524 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN