• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KURTULUŞUN 100. YILINA 100 HEDİYE

21/10/2022

KURTULUŞUN 100. YILINA 100 HEDİYE

     Bu yıl ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı kutlanacak. 100 yıl önceki kurtuluş coşkusu yeniden canlanacak.
     Vize Belediyesi Kurtuluşun 100’üncü yılı için bu yıl özel hazırlıklar yapıyor. İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı nedeniyle hazırlıklara başlayan belediye, geçtiğimiz hafta düzenlediği ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları, kurum temsilcileri ve spor kulüplerinin başkanlarının katıldığı danışma toplantısının ardından kolları sıvadı. 1 Kasım 2022 Salı günü kutlanacak olan kurtuluş günü için farklı bir program hazırlamayı hedefleyen Belediye Başkanı Ercan Özalp, programla ilgili ayrıntıları netleştirmeye başladı.
KURTULUŞ'TAN CUMHURİYET'E PANELİ    
    İlçemizin Kurtuluşunun 100. Yılında Vize, Ünlü Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan'ı ağırlayacak. “Atatürkçülük ödülü” bulunan yayınladığı 14 kitabında ağırlıklı olarak Atatürk'ün hayatı, tarih ve dil çalışmaları ve Cumhuriyet tarihini inceleyen Meydan, 1 Kasım 2022 Salı Günü Saat 18.00'da Belediye Kapalı Düğün Salonunda 'Kurtuluş'tan Cumhuriyet'e' Konulu Panel Gerçekleştirecek.
SAKİLER’DEN 100. YIL KONSERİ
     1 Kasım Vize’mizin Kurtuluşunun 100. yılına özel olarak konser verilecek. Vizelilerin gece tören alanına akarak Kurtuluş coşkusunu doyasıya yaşamalarını sağlayacak olan konser, SAKİLER adlı grup tarafından renklenecek. Özellikle gençler tarafından büyük beğeni ile takip edilen grup Pinhani'nin Dünyadan Uzak şarkısını kendilerine özgü tarzlarıyla yorumlayarak dikkatleri çekti. Üç kişilik grup, Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan’dan oluşuyor. Grubun solistliğinin Hasan Gözetlik yaparken, Pinhani'ye ait Dünyadan Uzak adlı şarkıyı cover yapan Gözetlik, sesindeki Müslüm Gürses notalarıyla büyük beğeni topluyor.
    1 Kasım Salı günü saat 20.30'da tören alanında düzenlenecek olan Sakiler konserine tüm Vize halkı davet edildi. 
100. YILDA, 100 HEDİYE
     Vizeli’ler bu yıl 1 Kasım Salı günü hem kurtuluş coşkusunu doyasıya yaşayacak, hem de düzenlenecek olan hediye çekilişinden değerli hediyeler kazanma şansını yakalayacaklar.
     Vize Belediyesi, bu yılki kurtuluş bayramı programına birde hediye çekilişi ekliyor. Kurtuluşun 100. Yılında 100 hediye adı altında hazırlanan etkinlikle 100 Şanslı kişiye çeşitli hediyeler verilecek. Eğer 100 şanslı kişiden biri siz olmak istiyorsanız, Hediye Çekilişi biletlerinizi, İsim Soyisim, TC Kimlik No ve Telefon Numaranız ile kayıt olarak, Belediye Halkla İlişkiler biriminden alabilirsiniz. Çekiliş, Kurtuluş Bayramı Günü Tören Alanında gerçekleştirilecek.- Nihat Demirel


 
643 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN