• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizespor sezon açılışını gerçekleştirdi

14/10/2022

Vizespor sezon açılışını gerçekleştirdi

     Kırklareli Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Vizespor, önümüzdeki Pazar günü oynanacak olan ilk hafta karşılaşmaları öncesinde sezon açılışını gerçekleştirdi.
     9 Ekim 2022 Pazar günü Vize semt sahasında saat 14.00’te Edirnespor ile oynanan hazırlık karşılaşması öncesinde gerçekleştirilen sezon açılışında kurban kesilerek dualar okundu. Liglerin başlamasına kısa bir süre kala bir yandan kulübün yönetimsel sorunlarının çözümü, bir yandan da transfer çalışmaları ile Ekim ayına yoğun bir programla giren Vize spor, sezonun açılış maçında güçlü rakibi Edirnespor’a 0-1 yenildi. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada girdiği pozisyonları değerlendiremeyen takımımız sahadan yenilgiyle ayrılırken, maçı çok sayıda futbolsever ve kulübü fahri başkanı Ercan Özalp’te izledi.
Süper Amatör Lig’de maçlar başlıyor
     Kırklareli Süper Amatör Lig’de 2022-2023 sezonu önümüzdeki Pazar günü oynanacak olan maçlarla başlayacak. İlk hafta maçını Vize’de oynayacak olan takımımız 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 14.00’te Kırklareli Sanayi spor ile karşılaşacak. Vizespor’un yer aldığı Süper Amatör ligde; İnecespor, Hürriyetspor, Evrensekiz Evrenspor, Pınarhisarspor, K.Eli Sanayispor, Lüleburgazspor, Kentspor, Lüleburgaz Atletikspor, Nadırlı Gençlikspor, Ahmetbey Güvenspor ve B.Mandıra Adaspor futbol takımları yer alıyor.
İki Transfer daha
     Yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan Vizespor, geçtiğimiz hafta yaptığı ilk transfer açıklamasının ardından bu hafta iki yeni transfer daha gerçekleştirdi.
     2022 – 2023 sezonunun ilk transferi olarak kulübün eski futbolcusu Mert Tetik’i açıklayan Vizespor yönetimi, ikinci transferini Cemalettin Dalkılıç ile gerçekleştirdi. Daha önceden Vizespor’da oynayan Cemalettin ile yeniden anlaşan Vizespor, son transfer duyurusunu ise Eray Oğuz ile yaptı. Bucaspor, Fenerbahçe ve Kırklarelispor’da profesyonel olarak oynayan Eray OĞUZ’a da imzayı attırarak renklerine katan Vizespor gücüne güç kattı.- Nihat Demirel
 
697 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN