• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ÜMİT KABAKLAR OLDU

14/10/2022

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ÜMİT KABAKLAR OLDU

     İyi Parti Vize ilçe Başkanlığında nöbet değişimi. İyi Parti Genel Başkanlığı tarafından yapılan atama ile ilçemizin tanınmış esnafların Ümit Kabaklar Vize ilçe başkanı oldu.
     İyi Parti Genel İdare Kurulu toplantısının ardından il ve ilçe kongrelerinin başlatılmasının kararlaştırılmasının ardından Vize İlçe Başkanlığı’na da yeni atama yapıldı. Genel Başkan Meral Akşener imzasıyla gönderilen 5 Ekim 2022 tarihli yazı ile Vize İlçe Başkanlığına kurucu ilçe başkanı olarak Ümit Kabaklar atandı. Vize İlçe Teşkilatını kurmak ve gerekli işlemleri yapmak üzere yetkilendirilen Kabaklar çalışmalara başladı. Kısa süre içerisinde ilçe yönetimini oluşturacak asil ve yedek üyeleri belirleyecek olan Ümit Kabaklar listeyi genel merkezin onayına gönderecek. Onay işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise olağan ilçe kongresi için hazırlıklara başlanacak.
     Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan İyi Parti Vize Kurucu İlçe Başkanı Ümit Kabaklar, “Hedeflerinin, İYİ Partiyi 2023 seçimlerinde iktidara taşımak olduğunu, bunun için de Vize’de iyi bir çalışma örneği sergileyerek gece gündüz çalışacaklarını belirterek, görevi devir alır almaz bu çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.
     İyi Parti’nin önceki Vize İlçe Başkanı Kadir Akkaya’nın ise yapılacak olan il kongresinde İl Başkanlığına aday olacağı ifade ediliyor.- Nihat Demirel
 
926 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN