• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Birol Ekici, hafta sonu Vize’ye geldi

07/10/2022

Vali Birol Ekici, hafta sonu Vize’ye geldi

     Kırklareli Valisi Birol Ekici, 02 Ekim 2022 Pazar günü hafta sonu programı kapsamında Vize ve Babaeski ilçelerini ziyaret ve incelemelerde bulundu.
     Hafta sonu ziyaretleri kapsamında ilk olarak Babaeski ilçesinde 7 Ekim 2022 Cuma günü Saat:14.00 ‘de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayın ile katılacağı, Kırklareli Valiliği tarafından tahsis edilen arazide yapımına başlanarak temeli atılacak olan Sarı Saltuk Kültür Evi alanında incelemelerde bulundu.
Küçükyayla Köyüne ziyaret
    Babaeski ilçesindeki incelemelerinin ardından Vize’ye gelen Kırklareli Valisi Birol Ekici, beraberindeki ilçemiz Kaymakamı Sedat Özdemir ve Mahalli İdareler Müdürü Alaattin İkican ile birlikte Küçükyayla köyünü ziyaret etti. Küçükyayla köyü ziyaretinde ilk olarak kısa süre önce eşi vefat eden köy muhtarı Mehmet Mergen’e taziye ziyaretinde bulunan Vali Ekici, daha sonra köy meydanında vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi.
    Vali Birol Ekici, pazar günü son olarak minik Adanur’a misafir oldu. Adanur Çaylıoğlu oynadığı çam kozalaklarını Vali Ekici ile paylaştı.- Nihat Demirel
 
1150 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
NECDET TEZCAN