• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Amatör Spor Haftası nedeniyle toplantı yapıldı

07/10/2022

Amatör Spor Haftası nedeniyle toplantı yapıldı

     Amatör futbolda 2022-2023 sezonunun başlamasına sayılı günler kala, Amatör Spor Haftası nedeniyle Amatör Futbol kulüplerinin başkanları Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.
     İlçemiz Kaymakamı Sedat Özdemir başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vize Spor Kulübü Başkanı Cumhur Akyel, Küçükyayla Spor Kulübü Başkanı Gökben Bartan, Kıyıköy Spor Kulübü Başkanı Fevzi Altan, Çakıllı Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Erdem Eryılmaz ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Aykut Erdem Özbey, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Kurtuluş Dönük ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Okan Sert katıldı.
      İlçemiz Kaymakamı Sedat Özdemir’in Amatör Spor haftası kapsamında, kulüpleri faaliyetlerinden dolayı tebrik etmesi ile başlayan toplantıda, öncelikli olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile kulüpler arasında Saha Tahsis Protokolleri imzalandı. Ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde yapılan yatırım ve yeni düzenlemeler konuşularak Kulüplerin talepleri alınırken, 2022 – 2023 sezonunda ilçemizde oynanacak olan 1. ve 2. Amatör müsabakalarında alınacak ve uygulanacak Emniyet tedbirleri hakkında kulüplere bilgi verildi.
     Amatör Spor haftası nedeniyle düzenlenen ve karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantının son kısmında ise kulüp başkanlarına yeni dönem ile ilgili bilgiler verildi. Yeni dönemde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporu teşvik amaçlı Amatör Spor Kulüplerine yapılacak olan nakdi yardım konusunun görüşülmesinin ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Okan Sert tarafından Lisans – Tescil birimi hakkında kulüplere bilgiler verilmesi ile program sona erdi.- Nihat Demirel
842 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN