• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE BELEDİYE SPOR GELİYOR

07/10/2022

VİZE BELEDİYE SPOR GELİYOR

     Vize spor da yakında yeni bir dönem başlıyor. Kulübün isminin “Vize belediyesi Spor kulübü” olarak değiştirilmesi için gerekli çalışmalar başlatıldı. Vize spor da, sorunların aşılması amacıyla yeni sezona isim değişikliği yaparak girilecek.
      Alınan bu kararın ardından kulüpte olağanüstü kongreye gidilmesi kararlaştırılırken, ilk toplantının 21 Ekim’de çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantının ise 28 Ekim’de yapılması planlandı. Kongrede kulüp isim değişikliğinin görüşülmesi ve kulübün yeni isminin “Vize belediyesi Spor kulübü” olarak değiştirilmesi bekleniyor.
     Bu kapsamda bir süredir devam eden görüşmelerin tamamlandığı ifade edilirken, Vize spor Fahri Başkanı Ercan Özalp önderliğinde transfer çalışmalarına da başladı. Dün akşam saatlerinde ilk transfer açıklaması yapılırken, 2022 – 2023 sezonu ilk transferi kulübün eski futbolcusu Mert Tetik oldu.
AÇILIŞ MAÇI EDİRNE SPOR’LA
     Liglerin başlamasına kısa bir süre kala bir yandan kulübün yönetimsel sorunlarının çözümü, bir yandan da transfer çalışmaları ile Ekim ayına yoğun bir programla giren Vize spor, sezonun açılış maçında bu hafta sonu Edirne spor ile karşılaşacak.  9 Ekim 2022 Pazar günü Vize semt sahasında saat 14.00’te başlayacak karşılaşma öncesinde kurban kesilerek sezon açılışı gerçekleştirilecek.
      Vize spor ligdeki ilk maçını ise 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 14.00’te oynayacak ve Kırklareli Sanayi spor ile karşılaşacak.- Nihat Demirel
834 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN