• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Tarım Kredi Kooperatif Marketi Hizmete girdi…

23/09/2022

Tarım Kredi Kooperatif Marketi Hizmete girdi…

     Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden olan ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Vize Şubesi 22 Eylül 2022 Perşembe günü (dün) açıldı.

     İlçemiz Atatürk Caddesi Ziraat Bankası karşısında faaliyete geçen Tarım Kredi Marketleri Vize Şubesinin açılışında Belediye Başkanı Ercan Özalp’in de katıldığı kurdele kesiminin ardından vatandaşlar alış veriş için yarıştılar. Özellikle Anadolu Ayçiçek yağının 5 litresinin 149.50 olması nedeniyle vatandaşlardan en çok ilgiyi gördüğü markette birçok üründe diğer marketlere oranla uygun fiyatlardan satışa sunuldu.

     Çiftçilerden alınan doğal ürünleri, üretim reçetelerini hazırladıktan sonra kendi fabrikalarında ve iş ortaklarının fabrikalarında üreterek/ürettirerek kaliteli ve güvenilir gıda olarak “Tarım Kredi güvencesi ile” tüketiciler ile buluşturan Tarım Kredi Market’inin Vize’de açılmış olması nedeniyle diğer marketlerin fiyatlarını da etkilemesi bekleniyor.

     İlk şubesi 2017'de açılan ve başlangıçta fiyat regülasyonu amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketler, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyor.- Nihat Demirel 

254 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN