• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Milletvekili Minsolmaz’dan Vize ve köylerine ziyaret

16/09/2022

Milletvekili Minsolmaz’dan Vize ve köylerine ziyaret

     Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, geçtiğimiz Salı günü Vize’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
    Vize’de ilk olarak Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Minsolmaz, ardından beraberindeki ilçe Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Kuşoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vize Kaymakamlığı görevine yeni atanan İlçemiz Kaymakamı Sedat Özdemir’i makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Özdemir’e hayırlı olsun dileğinde bulunan Ak Parti heyeti daha sonra orman köylerini ziyaret ettiler.
         Ziyaretleri kapsamında Kömürköy, Kızılağaç, Kışlacık, Hamidiye, Aksicim ve Balkaya köylerine giden Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve beraberindekiler, köylerde vatandaşlar ile bir araya geldiler. Orman köylerinde köylülerle özellikle dikili tahsis ve damgalama sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Minsolmaz, çözüm önerileri ve köylülerin istekleri ile ilgili bilgiler aldı.
     Akşam saatlerine kadar süren köy ziyaretlerinin ardından Ak Parti Vize İlçe Teşkilatı tüm üyelerin katılımıyla yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.- Nihat Demirel
662 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN